VoetreflexPlus

Ontspanningsmassage

Een VoetreflexPlus Ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen. Onderzoek wijst uit dat tachtig procent van alle ziektebeelden gerelateerd zijn aan stress. Stress veroorzaakt klachten als hoofdpijn/migraine, spijsverteringsproblemen, bloeddrukproblemen, spierkrampen, duizeligheid, vermoeidheid en overgewicht.

Door het regelmatig ondergaan van een VoetreflexPlus Ontspanningsmassage zorg je ervoor dat klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. De massage is ook uitermate effectief om preventief toe te passen ter voorkoming van klachten. Je lichaam blijft langere tijd in een ontspannen toestand. Op die manier heeft stress aanzienlijk minder vat op je lichaam en geest. Je verhoogt je weerstand en je voelt je fitter en vitaler.

De behandeling begint met een heerlijk voetenbad. Vervolgens ontvang je een ontspanningsmassage van de voeten, onderbenen en knieën, waarna de voeten worden ingepakt met warme kompressen en ingesmeerd met een verzorgende crème. De behandeling wordt rustig afgesloten met een glaasje water of kruidenthee.

De gehele behandeling duurt ca. 60 minuten en bedraagt € 65,-.

Heeft u nog niet eerder een VoetreflexPlus behandeling via Voetenschat gehad, dan kunt u ook gebruik maken van het Kennismakingsaanbod en ontvangt u deze VoetreflexPlus Ontspanningsmassage tegen het gereduceerde tarief van € 35,-.

Ook leuk om cadeau te doen!!!