Werkstek Wognum

Oosteinderweg 24
1687 AC Wognum
T. 06-30516137
info@voetenschat.nl

KvK  63807475
BTW NL1879.74.196.B.01

AGB-code zorgverlener 90105828
AGB-code praktijk 90065088

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact met mij opnemen op 06-30516137 of een e-mail sturen naar info@voetenschat.nl. Ook kunt u hiervoor gebruik maken van het contactformulier.

Twijfelt u of voetreflexologie in uw situatie helend of verzachtend kan zijn, neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Het verplicht u tot niets!

            

Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent.

Klachtenfunctionaris

Het kan voorkomen dat u als cliënt van mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Geschilleninstantie

Belangrijker dan de bemiddeling van de klachtenfunctionaris is de inzet, het nemen van verantwoordelijkheden, het vermogen van de zorgaanbieder een klacht op te lossen (met ondersteuning van de klachtenfunctionaris). Bovendien staat het u vrij – indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door u gewenste resultaat leidt – u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie. Met ingang van 1 januari 2017 is mijn praktijk bij een erkende geschilleninstantie aangesloten. De geschilleninstantie is gemachtigd om bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel kan ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie vindt u via de website van het NIBIG.

Contact

Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventueel verdere procedure.

                                        

Contactformulier

Voor- en achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Uw bericht *